Eiendomsmegler MNEF/administrasjon

Cecilie Martinsen

Send e-post 91 34 51 58

Cecilie er født og oppvokst i Drammen og bor nå på Åskollen. Hun er utdannet eiendomsmegler og har jobbet hos Eiendomsmegler Dahl siden 2001. Cecilie tilbringer helst fritiden med familie og venner, gjerne i skog og mark.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Egentlig ganske tilfeldig. Gikk første året på BI i Drammen, og siden alle andre valgte markedsføring, virket det fornuftig å velge noe som ikke var så allment. Jeg fulgte min egen vei og syntes eiendomsmegling så veldig spennende ut!

Hva er ditt morsomste boligsalg så langt i karrieren?
Jeg synes det er veldig moro når salgene går bra! Spesielt når man oppnår god pris på eiendommene. Bonusen er at man får fornøyde kunder.

Hva er det verste du har opplevd som eiendomsmegler?
Har vært borti et par tvangssalg. Et sted var det nesten umulig å komme inn døra pga. rot, klær, skittentøy, oppvask og ikke minst hundemøkk. Det luktet så vondt at jeg bare måtte gå ut igjen.

Hva er ditt beste råd til dagens boligselgere?
Bruk en megler du kan stole på og som kan veilede og råde deg trygt gjennom salgsfasen. Alt fra hele salgsprosessen til hva man bør gjøre i forkant som; klargjøre, ferdigstille, pusse opp før salg, for å oppnå den beste prisen.