Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Simensen

Send e-post 482 37 971

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

Jeg har alltid vært interessert i salgsyrket og det å møte forskjellige typer mennesker. Ble nok også inspirert til å velge dette yrket av en slektning som jobber som eiendomsmegler, og har ikke angret på valget et sekund. Jeg stortrives i jobben som eiendomsmegler.

Hva er ditt morsomste boligsalg så langt i karrieren?

Jeg har hatt mange morsomme salg, men husker spesielt den gangen jeg gjennomførte et boligsalg for en veldig hyggelig jente. Det var hennes første boligsalg, og jeg hadde arrangert fellesvisning tidligere på dagen da jeg mottok en telefon fra en som ikke hadde kunnet komme sent samme kveld. Jeg fikk arrangert privatvisning og finansiering til vedkommende morgenen etter, noe som viste seg å være avgjørende da han ble budgiver nummer to og prisen ble godt over forventning. Fikk en god klem på kontraktsmøte!

Hva er det verste du har opplevd som eiendomsmegler?

Har heldigvis ikke hatt så mange kjedelige opplevelser, men har vært med på noen tvanggsalg og det er aldri særlig hyggelig.

Hva er ditt beste råd til dagens boligselgere?

Velg en megler du får tillit til og som er hyggelig og ryddig. Bruk god tid på å klargjøre huset før fotografering – bildene er folks førsteinntrykk av boligen din. I tillegg vil jeg oppfordre folk til å komme med innspill i salgsprosessen – et godt samarbeid skaper som regel et godt salgsresultat.