Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Geir Storli

Send e-post 48 89 97 90

Han er født og oppvokst i Svelvik, hvor han fortsatt bor. Han er utdannet eiendomsmegler og har jobbet som eiendomsmegler i Drammen siden 1995. Han har vært hos Eiendomsmegler Dahl siden 2006. På fritiden driver han et gårdsbruk.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Jeg liker å møte mennesker, liker å «gjøre avtaler», er interessert i eiendom samtidig som man får betalt utfra innsats.

Hva er ditt morsomste boligsalg så langt i karrieren?
Vrient å trekke frem ”det morsomste” siden alle salg er forskjellige og de aller fleste salg har en eller annen morsomhet i seg.

Hva er det verste du har opplevd som eiendomsmegler?
Fikk beskjed av utbygger av et prosjekt at «nøkkelen til leilighetene ligger i arbeidsbrakka». Det står 20 mennesker som skal på visning i de ferdige leilighetene. Jeg går rundt for å låse meg inn i arbeidsbrakka – som viser seg å være fjernet!. Løsningen ble å ringe på hos en av beboerne som med stor glede viste frem leiligheten sin.

Hva er ditt beste råd til dagens boligselgere?
Sette på de «siste listene», holde hagen fin, male de rom som man ser trenger en «face lift», ta kontakt med en megler som man har erfaring med fra tidligere, eller som har solgt i ditt nærområde. Dra gjerne på et par visninger for å få et inntrykk av hvordan dette foregår.

Som selger må man ta på seg «kjøpers briller» og tenke hva kjøper spesielt vil synes er fint i min bolig. Poenget er at interessentene skal gå ut av din bolig og tenke «denne boligen vil jeg gi bud på» ikke tenke at «her var det mye småtteri som må tas – jeg ser meg litt mer om før jeg bestemmer meg».