Eiendomsmegler MNEF

Jørn Mosebekk Larsen

Send e-post 91 32 12 32

Jørn er opprinnelig fra Drammen, men er bosatt på Nøste i Lier. Han er utdannet eiendomsmegler og har jobbet i mer enn 20 år i faget – hos oss siden 2014. Jørns to hovedinteresser er idrett og god mat.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Det mest avgjørende var at man får lov til å bistå i en av de viktigste økonomiske, mest engasjerende og følelsesmessige transaksjoner vi foretar oss. Dette gjør at man opplever stor tillit, glede og positive tilbakemeldinger i en hektisk hverdag fra både kjøper og selger. I tillegg er det et selvstendig yrke hvor man får betalt etter innsats og dyktighet!

Hva er ditt morsomste boligsalg så langt i karrieren?
Det er vanskelig å rangere sitt morsomste boligsalg etter 22 år i bransjen og nærmere 2000 bolighandler. Men jeg husker godt mitt første boligsalg i et vanskelig marked høsten 1993 hvor det var langt mellom budrundene. Salget gjaldt en tomannsbolig på Hamborgstrøm i Drammen, hvor jeg fikk til en budrunde med tre budgivere og eiendommen ble solgt for kr 30.000,- over prisantydning. Salgssummen ble hele kr 525.000,-.  Det var en sterk opplevelse for en ung, uerfaren meglerassistent!

Hva er det verste du har opplevd som eiendomsmegler?
Det mest deprimerende jeg har opplevd som eiendomsmegler er perioden 2005 -2007, i et marked med stigende priser hvor vår bransje med rette ble «uglesett». Mange «meglere» uten kompetanse forsøkte å tjene mest mulig penger på kortest mulig tid – vår yrkesstolthet ble hardt prøvet, og mange utdannede eiendomsmeglere ble glade da det etter denne perioden ble innført kompetansekrav i vår bransje.

Hva er ditt beste råd til dagens boligselgere?
Ta kontakt med en erfaren, lokal og kunnskapsrik eiendomsmegler som best kan råde deg om hvordan du kan oppnå den beste prisen for din bolig  – vektlegg en trygg og tillitvekkende ramme rundt en av dine viktigste beslutninger i livet!