Lekre leiligheter på Knive i Drammen med fantastisk utsikt over Drammensfjorden

Nybygg

Å kjøpe en bolig som ennå ikke finnes eller som er under bygging, kan reise mange spørsmål for deg som vurderer å kjøpe ny bolig. Vi i EiendomsMegler 1 Dahl jobber for å eliminere usikkerheten i nyboligprosjekt.

Du skal vite hva du kjøper. Dette forutsetter at beskrivelsen fra utbyggeren er så tydelig at du får en klar følelse av hvordan boligen vil se ut når den står ferdig. Hefter det usikkerhet ved noe, skal vi formidle dette tydelig. Trenger du en realistisk verdivurdering av nåværende bolig, hjelper vi selvsagt med det. Og når overtakelsen av prosjektet nærmer seg, bistår vi gjerne med å selge boligen du skal flytte ut av.

Det er en selvfølge at vi har full kontroll på alle de juridiske aspektene ved det å kjøpe en ikke-oppført bolig av en profesjonell utbygger. EiendomsMegler 1 Dahl skal være kvalitetsstempelet på at alle dine rettigheter etter loven blir ivaretatt.

Det er ikke alle prosjekter som har livets rett, og ikke alle utbyggere er like seriøse. Derfor er vi nøye på hvem vi samarbeider med og hvilke prosjekter vi ønsker å fronte. Du skal vite at vi i EiendomsMegler 1 Dahl er med på å trygge bolighandelen – også der boligen ennå ikke finnes.