Oppgjør, salgssekretær, Eiendomsmegler MNEF

Lena-Cathrine

Send e-post 32 21 96 02

Lena-Cathrine er opprinnelig fra Kolsås i Bærum, men har de siste 20 årene bodd i Røyken kommune. Hun er utdannet eiendomsmegler, og startet i bransjen i 1994 og på oppgjør i 1996. Fritiden hennes går med til familien, samt til hennes tre hunder og hundesporten på et aktivt nivå. 
 

Hvordan havnet du i eiendomsmeglerbransjen?

Jeg har alltid interessert meg for eiendom. Kanskje fordi jeg ble tatt med på utallige visninger av mine foreldre på boligjakt som barn, og interessen for megling ble grunnlagt. Det er et allsidig yrke hvor både kontakt med alle typer mennesker, samt jus står sterkt i fokus. 

Hva er din morsomste/rareste opplevelse så langt i karrieren?

Den episoden jeg kanskje husker best som spesiell er vel da jeg hadde visning en søndag, og vertskapet fremdeles hadde nachspiel da visningen begynte. Hadde vel ikke helt forventet det. 

Hva er ditt beste råd til dagens boligselgere?

Mitt beste råd er å bruke en megler med god lokalkunnskap, og som man finner kjemien med. Kjøp og salg av eiendom er for de fleste de største investeringene man gjør med sin privatøkonomi. Da er det viktig å ha en megler man har god tillit til og som kan gi deg som kunde en profesjonell rådgivning og oppfølging under hele prosessen, helt fra fra salg til oppgjør.