Fagansvarlig, Eiendomsmegler MNEF

Linn-Cecilie Bergstad

Send e-post 992 41 824

Linn-Cecilie er oppvokst i Asker og bor nå på Stoppenkollen i Lier. Hun er utdannet eiendomsmegler og har både bodd og jobbet mange år i Drammen. I 2010 begynte hun på oppgjør hos Eiendomsmegler Dahl. Linn-Cecilie er opptatt av interiør og fungerer hyppig som interiørkonsulent for sine kollegaer.

Hvorfor valgte du eiendomsmeglerbransjen?
Har alltid interessert meg for eiendom, juss og interiør. Og da passet eiendomsbransjen, både salg og oppgjør, meg perfekt.

Hva er din morsomste/rareste opplevelse så langt i karrieren?
Hadde en boligselger som kun kommuniserte per faks. Alt ble vel dokumentert, men det var ikke alltid like lett å komme i rask kontakt i en ellers så hektisk meglerhverdag.

Hva er den verste kundeopplevelsen du har hatt?
Kanskje ikke en «verste» kundeopplevelse, men vi opplever mye rart. Det var f.eks. en kunde som gjerne ville bli kompensert for vannforbruket hun brukte for å vaske eiendommen etter overtakelse, selv om hun ble godt tilgodesett for ulempen i form av en utbetaling fra selger.

Hva er ditt beste råd til dagens boligselgere?
Les nøye de dokumentene du får tilsendt fra eiendomsmegleren og oppgjørsavdelingen. Selv om vi stort sett ordner det meste, er det viktig at dere som boligselgere får med dere det vesentligste sånn at det ikke blir noen misforståelser i ettertid.