ROSA OKTOBER

Like sikkert som det er oktober dukker rosa sløyfer opp i Norge. Vi vil bidra til å hjelpe alle mammaer, koner, søstre og døtre.

Den rosa sløyfen symboliserer aksjonen som startet i USA på 1990-tallet da amerikanske kvinner krevde økte bevilgninger til brystkreftforskning. Aksjonen kom til Norge i 1999 og siden den gang er det blitt samlet inn over 130 millioner kroner til Rosa sløyfe – aksjonen.

Brystkreft er den klart hyppigste kreftformen for kvinner, og rammer 3000 kvinner hvert år. En av tolv kvinner vil utvikle brystkreft i løpet av livet. Den gode nyheten er at stadig flere overlever brystkreft takket være økt forskning og fokus.

I år er temaet for Rosa sløyfe-aksjonen Å leve med uhelbredelig brystkreft. Når en person rammes av kreft, rammes hele husstanden, både kjær familie og nære venner. Det blir beskrevet som at den som er rammet står midt i stormens øye, og for de nære er det som å være utenfor og midt i på samme tid.

Eiendomsmegler Dahl ønsker å være med å bidra til brystkreftforskningen. For alle mammaer, koner, søstre og døtre har vi startet vår innsamling kalt Rosa oktober. Du kan støtte innsamlingen her http://innsamling.kreftforeningen.no/rosasloyfe/5-3110 .

Vis omtanke, bidra du også! Husk at ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

(Kilde: kreftforeningen.no)