Eiendomsmegler MNEF

Trond A. Helgerud

Send e-post 91 36 04 34

Trond er født og oppvokst i Drammen og har bodd på Konnerud siden 1995. Han er utdannet eiendomsmegler og har jobbet hos Eiendomsmegler Dahl siden 1992. Trond er glad i båtliv og fjellturer. I tillegg går han for å være en habil pianist.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Jeg har alltid hatt interesse for eiendom generelt og er glad i å jobbe med mennesker. Kombinasjonen av salgsrettet virksomhet sammen med håndtering av gjeldende lover og regler gjorde at jeg syntes yrket virket spennende.

Hva er ditt morsomste boligsalg så langt i karrieren?
Jeg solgte en meget flott fritidsbolig ytterst på Rødtangen. Det var masse hyggelige og fornøyde mennesker på visning og eiendommen ble solgt dagen etter til en god pris.

Hva er det verste du har opplevd som eiendomsmegler?
Jeg kom til en bolig for å avholde fellesvisning. Eier ringte meg rett før jeg ankom. Han kunne dessverre ikke være hjemme, men hadde lagt ut nøkkel. Han ba meg samtidig om å passe pitbullen hans. Den gikk løs inne i huset! Jeg fikk til slutt låst den inne på badet, med god hjelp av en visningsdeltaker som hadde hundesjokolade i lommen.