Jeg trives ekstremt godt på Gulskogen!

Hovedgata på Gulskogen er preget av trær og boliger, med syklister og gående ved siden av. Det er rett og slett fint å ta turen til Gulskogen, en bydel som er helt fantastisk enten du er 30 år med barn, 20 år og student, 65 år og pensjonist.

Visste du at Gulskogen tilhørte Strømsgodset kommune og at denne kommunen ble slått sammen med Skoger i 1843? I 1964 ble kommunen en del av Drammen.
Det er mye som har skjedd her siden den gang, det har vært en enorm utvikling her. Gulskogen er en spennende bydel nær Drammen sentrum. Det bor i dag rundt 5000 mennesker her og bydelen er i vekst. Gulskogen er rett og slett populært og har mye å by på.

LES OGSÅ: På Konnerud kan alle føle seg hjemme

Det er flere nye boligprosjekter på vei, blant annet på Sundland området. At det skal bygges enda flere boliger her, skjønner jeg godt. Gulskogen er et område for alle, uansett alder. Her er det fint for familien på fire, med skole og aktiviteter i nærheten. Det er fint for den single, med kort vei til sentrum og kjøpesenter. Det er fint for de eldre, med god tilgjengelighet.

Her har vi både nytt kjøpesenter, jernbanestasjon og nærhet til marka og elven med flotte turmuligheter hele året.  Vi har også en av Drammens nyeste skoler som var ferdig i 2001. Gulskogen skole er en kombinert barne- og ungdomsskole med et godt skolemiljø. 

Les også: Hva er det med Drammen sentrum?

Strømsgodset idrettsforening har vært og er en stor del av Gulskogen. De har lag i bandy, fotball og håndball. Strømsgodset Toppfotball er blant annet to ganger seriemester og fotball er svært populært på Gulskogen (heia Godset).

Vi har også Talentgården til SIF og Attic dansestudio på Sundlandområdet hvor det er mange unge som trener fotball og dans.

LES OGSÅ: Her er det perfekt for studenter

Nærheten til sentrum er også viktig for mange og er kun en liten gåtur eller sykkeltur unna. Også går det jo buss.

 Vi har det veldig bra på Gulskogen.

 

LES VÅR BLOGG HER                                                            Av Gustav Waal, Eiendomsmegler MNEF
                                                                                                      Hovedbilde: Google maps