Nye og moderne terrasseleiligheter på Knive

For utbyggere

Å selge en bolig som ennå ikke finnes eller som er under bygging, er en egen kunst. Vi i EiendomsMegler1 Dahl jobber for å eliminere usikkerheten i nyboligprosjekt – både for utbyggeren og kjøperen.

Vi foretrekker at utbyggeren søker råd hos oss så tidlig som mulig. Da kan vi best bistå med råd og veiledning i forhold til markedsanalyse, boligsammensetning basert på målgruppen, standardvalg, tilleggselementer ut fra prosjektets beliggenhet, markedsføringsstrategi og prising av boligene. Sosiale medier blir stadig viktigere for å fremme boligsalg, og særlig også nyboligprosjekter. På hvilken måte og i stedet for eller i tillegg til hva, må vurderes ut fra prosjektet. Vi i Eiendomsmegler Dahl følger med på trender og ulike salgskanaler.

Vi har dedikerte eiendomsmeglere som har god erfaring i håndtering av prosjektoppdrag. De samme meglerne jobber også med formidling av bruktbolig, noe som skaper en ekstra trygghet for kjøperne når de trenger en realistisk verdivurdering av nåværende bolig.

EiendomsMegler1 Dahl er opptatt av å bygge omdømme også for utbyggere vi samarbeider med. Utbyggerne vil derfor erfare at vi er tydelige på rolle- og ansvarsfordeling allerede før oppdraget inngås.

I tillegg til egne prosjektmeglere, har vi kompetanse på seksjonering, stifting av eierseksjonssameie og borettslag, samt spesialkompetanse på prosjektoppgjør.