Nye og moderne terrasseleiligheter på Knive

For utbyggere

Å selge en bolig som ennå ikke finnes eller som er under bygging, er en egen kunst. Vi i EiendomsMegler 1 Dahl jobber for å eliminere usikkerheten i nyboligprosjekt – både for utbyggeren og kjøperen.

Vi foretrekker at utbyggeren søker råd hos oss så tidlig som mulig. Da kan vi best bistå med råd og veiledning i forhold til markedsanalyse, boligsammensetning basert på målgruppen, standardvalg, tilleggselementer ut fra prosjektets beliggenhet, markedsføringsstrategi og prising av boligene. Sosiale medier blir stadig viktigere for å fremme boligsalg, og særlig også nyboligprosjekter. På hvilken måte og i stedet for eller i tillegg til hva, må vurderes ut fra prosjektet. Vi i EiendomsMegler 1 Dahl følger med på trender og ulike salgskanaler.

Vi har dedikerte eiendomsmeglere som har god erfaring i håndtering av prosjektoppdrag. De samme meglerne jobber også med formidling av bruktbolig, noe som skaper en ekstra trygghet for kjøperne når de trenger en realistisk verdivurdering av nåværende bolig.

EiendomsMegler 1 Dahl er opptatt av å bygge omdømme også for utbyggere vi samarbeider med. Utbyggerne vil derfor erfare at vi er tydelige på rolle- og ansvarsfordeling allerede før oppdraget inngås.

I tillegg til egne prosjektmeglere, har vi kompetanse på seksjonering, stifting av eierseksjonssameie og borettslag, samt spesialkompetanse på prosjektoppgjør.