HOLMESTRAND

Sykehusveien 9 A

Prisantydning:

kr 2.990.000

Totalpris: ?

kr 3.087.825

Felleskost/mnd:

kr 2.747


Kr 75.300 Dokumentavgift


Kr 75.300 Sum øvrige omkostninger

Kr 22.525 Andel fellesgjeld

Kr 3.087.825 Totalpris med omkostninger

Vi gjør oppmerksom på følgende:
- Ovennevnte omkostninger er inkludert Boligkjøperforsikring Pluss. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet, for kr 8 500,-.
- Ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.

Usikker på hvor mye du kan låne? Prøv SpareBank1 sin boliglånskalkulator

Visning

Ta kontakt med megler

Nøkkelinformasjon

Primærrom:

74 m2

Postnummer:

3080 HOLMESTRAND

Eierform:

Selveier

Tomt:

m2

Energimerking:

F Rød

Bruksareal:

74 m2

Byggeår:

1990

Rom:

2

Soverom:

1

Finn-kode:

315335579

Beskrivelse

Sykehusveien 9 A ligger i et sjarmerende boområde, barnevennlig og rolig. Hagemannsparken ligger kun få minutter unna med båthavn og badestrand. Sentralt område med gangavstand til Holmestrand sentrum med stor båthavn, hyggelige restauranter, bibliotek, vinmonopol, apotek og diverse butikker. Barnehagen er også få minutter unna. Gangavstand til både buss og jernbanestasjon.

Leiligheten har trappefri adkomst i første etasje, og inneholder:

Entré, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utgang til hyggelig terrasse fra stue. Det er tilhørende en bod og denne har adkomst fra fellesareal utenfor leiligheten.

Høydepunkter:
- Varmepumpe
- Bad og vaskerom
- Flott uteplass
- Gode solforhold
- Trappefritt
- Kort vei til sentrum, togstasjon og brygga
- Kort vei til matbutikk og restauranter

Velkommen til visning!

Mer informasjonom denne eiendommen

Nærområdet

Beliggenhet: Leiligheten ligger i et veletablert og meget sentrumsnært boligområde på Bilet i Holmestrand. Dette er et populært boligområde med gode solforhold og Holmestrand sentrum er en kort spaser tur unna. Enkel tilgang til fine turområder, bade og fiskemuligheter.

Holmestrand sentrum er en idyll om sommeren med badestrender og båthavn. Her finner man også et variert utvalg av forretninger, caféer/restauranter og underholdningstilbud. Får man lyst til å ta seg et bad er det to badestrender i byen, Dulpen og Hagemann, med store gressplener, molo med badebrygge, volleyballbane, lekeapparater og kiosk.

For den som er glad i natur- og friluftsliv byr på Holmestrand på en rekke turdestinasjoner av høy kvalitet. Her kan blant annet Bassengparken, Botnemarka, Fjordstien og Bergskogen trekkes frem. Bassengparken er et meget flott og naturskjønt område som byr på stor dam hvor en kan mate ender, frisbeegolfbane og flotte turstier med fine opplevelser sommer som vinter. Botnemarka, som er en kort kjøretur fra boligen, finner man et stort sti- og løypenett med topp preparerte langrennsløyper. Her er det to åpne turisthytter på vinteren. Botne skiklubb har et variert tilbud for barn i alle aldre hvor det blant annet blir arrangert skilek, skirenn og poenglangrenn på vinterstid. Langs den gamle jernbanen fra Holmestrand til Sande er det anlagt en idyllisk Fjordsti perfekt for sykkel- og gangtur. Holmestrand sine turdestinasjoner byr på flotte inntrykk og naturskjønne opplevelser både sommer- og vinter, her vil hele familien trives.

Nærhet til E18 og gjør det enkelt for pendlere å komme seg til både Tønsberg, Drammen og Oslo. I tillegg har man jernbanestasjonen i sentrum har hyppige avganger mot Oslo og videre sør i Vestfold. Det er gang/sykkel avstand til togstasjonen fra boligen. Fra Holmestrand tar det i dag ca. 50 minutter med tog til Oslo og ca. 20 minutter til Drammen og Tønsberg. Det er videre enkel og hurtig adkomst til E-18 med påkjøring videre mot Kristiansand og Oslo. Det er anlagt en heis i fjellet som tar deg direkte fra jernbanestasjonen til Rove.

Bilet er et idyllisk og sentrumsnært område som en lett kan trives i.

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt i kommuneplanen til:
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (17.6.2015)
Ras- og skredfare Kommuneplan (17.6.2015)

Regulert til anlegg- og riggområdet, boligbebyggelse, fortau, ras- og skredfare og boliger (sykehustomta 1987).

Eiendommen ligger i et område med utløpsområde for snøskred. Usikker aktsomhet for radon.

Øvrig info
Prisinformasjon

Prisantydning: 2.990.000

Andel fellesgjeld: 22.525

Totalpris: 3.012.525 (Andel fellesgjeld + prisantydning eks. omkostninger)

Felleskost: 2.747

Felleskost inkluderer:

TV/internett, bygningsforsikring, renter/avdrag felleslån, snømåking, felles strøm, forretningsfører, styrehonorar, utvendig vedlikehold, vaktmester mv.

Kort om eiendommen

Sykehusveien 9 A ligger i et sjarmerende boområde, barnevennlig og rolig. Hagemannsparken ligger kun få minutter unna med båthavn og badestrand. Sentralt område med gangavstand til Holmestrand sentrum med stor båthavn, hyggelige restauranter, bibliotek, vinmonopol, apotek og diverse butikker. Barnehagen er også få minutter unna. Gangavstand til både buss og jernbanestasjon.

Leiligheten har trappefri adkomst i første etasje, og inneholder:

Entré, soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken. Utgang til hyggelig terrasse fra stue. Det er tilhørende en bod og denne har adkomst fra fellesareal utenfor leiligheten.

Høydepunkter:
- Varmepumpe
- Bad og vaskerom
- Flott uteplass
- Gode solforhold
- Trappefritt
- Kort vei til sentrum, togstasjon og brygga
- Kort vei til matbutikk og restauranter

Velkommen til visning!

Areal og byggeår

Primærareal: 74

Bruksrareal: 74

Antall soverom: 1

Etasje: 1

Boligtype: Leilighet

Byggeår: 1990

Energimerking: F Rød

Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Turterreng
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Kabel-TV
  • Offentlig vann/kloakk
  • Rolig
  • Sentralt
Betalingsbetingelser

Kjøpesummen med tillegg av omkostninger til dokumentavgift og tinglysingsgebyrer forfaller i sin helhet til betaling pr. eiendommens overtagelsesdato. Beløpet må være kapitalisert på meglers klientkonto før overlevering av eiendommen kan finne sted. Dette medfører at beløpet må innbetales 2-3 virkedager før avtalt overtagelsestidspunkt.

Overtakelse: Etter avtale med selger

Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 128
Bruksnr: 12
Seksjonsnr: 1
Kommune: Holmestrand

Standard: Leilighetens tilstand anses sett i relasjon til alder som normal med ref til alder. Det kan påregnes noe kostnader til generelt vedlikehold over tid. Videre bruk av dusjkabinett er noe som må påregnes, da bad har passer forventet leve brukstid på membranløsning. Når det gjelder tilstanden for øvrig henvises det til beskrivelse av de forskjellige bygningsdeler. Det presiseres at hovedkonstruksjon og utvendig forhold som berører bygningen er sameiets ansvar.

Parkering: Plass på sameiets parkeringsplasser.

Oppvarming: Varmepumpe i leiligheten. Varme i gulv på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Varmekilder er ikke funksjonstestet.

Adkomst: Se kartskisse på høyre side i annonsen på finn.no. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Adgang til utleie Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Radon Det må oppgis radonverdier for alle boliger som helt eller delvis er utleide. Ved for høye verdier må det iverksettes tiltak.

Selger opplyser at det ikke er foretatt radonmåling på denne eiendommen og det er heller ikke krav til dette. Kjøper overtar eiendommen slik og er selv ansvarlig for å utføre eventuelle tiltak. For mer informasjon vedrørende radon se www.dsa.no.

Ferdigattest Det foreligger ferdigattest fra opprinnelig oppføring.

At slike tillatelser/ attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/ godkjent.

Bygningsinformasjon / byggemåte Nedenfor gjengis en kort oppsummering der den bygningssakyndige har beskrevet avvik ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3).

TG 2:
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Standard skjult el anlegg med automatsikringer. El tavle er på bod. Det er 10 kurser og hovedsikring er på 50A. El anlegg er fra byggeår

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK:

Enkelte vinduer kan påregnes justering / vedlikehold og oppgradering med tiden. Det ble ikke registrert punktert glass i vinduer ved befaring. Dette kan påregnes med tiden.

Dører: Justering/vedlikehold er påregnelig med ref til alder. Tilstand er gitt da halvpart av forventet leve-brukstid er passert.

Det er stedvis registrert hulrom/bom i enkelte fliser. Det kan stedvis forekomme mindre overflateavvik. Mindre overflateavvik ansees som normalt ved vanlig bruk.

Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er ikke tegn til setning i bygget, mest sannsynlig er skjevheter fra byggeperioden

TG 3:
Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Bad fungerer, men det må brukes dusjkabinett. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Rom er ikke et fullverdig våtrom. Belegg har ikke oppbrett på vegg. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Deler av informasjonen i dette avsnittet er hentet fra tilstandsrapporten. Opplistingen over er ikke uttømmende og du oppfordres til å lese og sette deg grundig inn i alt salgsmateriell.
Arealene er oppgitt av bygningssakkyndig på grunnlag av takstbransjens rettledning for arealmåling. Av rettledningen fremgår det at også areal (unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Dette kan være beboelsesrom som ligger i kjeller, loftsrom, innglassede terrasser og garasjeplasser som f.eks. ifølge seksjonering tilhører boenheten. Dette avviker fra veilederen til NS3940 og kan bety at areal inngår i oppgitt areal selv om eierrettigheten ikke er dokumentert. Hva som defineres som primærrom (P-ROM) eller sekundærrom (S-ROM) tar utgangspunkt i hvordan rommet er i bruk når eiendommen selges, selv om enkelte rom ikke er byggemeldt og godkjent til dagens bruk.

Interessentene oppfordres til å lese salgsoppgaven med vedlegg grundig samt undersøke eiendommen sammen med bygningskyndig før bud inngis.

Areal / Arealspesifikasjon / Arealbetegnelse

P-rom per etasje: 74 kvm

Bruksareal per etasje: 74 kvm

lnngår i p-romsareal: Entré , Soverom , Bad -wc, Vaskerom , Stue/kjøkken

Diverse Vi har mottatt følgende opplysninger på det elektriske anlegget fra selger/e-verket:
Anlegget ble sist kontrollert: 2008
Det foreligger ingen påbud om utbedringer.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommens salgssum vil kunne bli opplyst til øvrige interessenter etter at handel er kommet i stand. Eiendommen kan benyttes i markedsføring for EiendomsMegler 1 Dahl.

Tilstandsrapporten beskriver byggverkets tekniske tilstand. Det er ikke foretatt kontroll av de elektriske installasjonene (el-takst) selv om bygningssakkyndige kan ha knyttet kommentarer til el-anlegget ut ifra helt enkle vurderingskriterier.

Siden el-anlegget ikke er kontrollert av bygningssakyndig er det sannsynlig at det siden kan avdekkes avvik fra dagens forskriftskrav og oppstå funksjonssvikt. Videre må kjøper være forberedt på at det må foretas oppgraderinger på grunn av slitasje, fraværende vedlikehold, arbeider som er utført av ufaglærte, alder eller tekniske løsninger som ikke holder dagens standard

I Norge er det en av oppgavene til «Det lokale eltilsynet» (DLE) å foreta tilsyn av elektriske anlegg i boliger og fritidsboliger. Alle boliger skal ha periodisk kontroll hvert 20 år og hytter/fritidsboliger kontrolleres hvert 30 år. El-anlegget er en bygningsdel som er gjenstand for konstant utvikling, det må derfor påregnes at dagens anlegg ikke nødvendigvis er dimensjonert for oppgradering av kjøkken med nye elektriske apparater eller rehabilitering av bad m/varmekabler samt innstalleringer el-bil lader.
Kjøper oppfordres selv til å ta kontakt med kommunen for opplysninger om skole og skolekrets.

Salgsoppgaven er basert på opplysninger fra selger, bygningssakskyndig, selgers opplysninger gitt til bygningssakskyndig, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, evt. forretningsfører, sameie og bortfester. Selger har godkjent salgsoppgaven samt annonsen på finn.no.

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Hvitevarer / tilbehør Hvitevarer som ikke er fastmontert og integrert følger ikke med i salget.

Faste løpende utgifter

Kommunale avgifter
Kommunale avgifter pr. år kr 13 708,-

Det er ikke installert vannmåler.

Vei, vann og avløp
Offentlig vann og avløp. Privat vei.

Andre utgifter
Strømforbruk i kWh 7 000
Forbruk av andre varmekilder kr 0,-

Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års utgifter/forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Total fellesgjeld
Gjeld kr 1 038 658,- pr. 01.06.2023

Andel fellesgjeld
Gjeld kr 22 525,- pr. 31.12.2022

Andel formue
kr 12 310,- pr. 31.12.2022

Ligningsverdi (formuesverdi)

Primær formuesverdi kr 566 259,-
Sekundær formuesverdi kr 2 038 533,-
Formuesverdi årstall 2021

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger.

For primærboliger vil formuesverdien utgjøre 25 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal. For 2019 utgjør formuesverdien på sekundærboliger 90 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med areal.

Oppdragsnummer 1-23-00278

Sentrale lover Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Eiendomsadvokatenes Servicekontor legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven eller er avtalt mellom partene.
Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8.

Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

En forutsetning for salget er at skjøtet for eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at EiendomsMegler 1 Dahl kan offentliggjøre kjøpesum m.m. i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i min. 10 år. Se dahlas.no for mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.
Heftelser vil følge eiendommen og kopi kan fås av megler. Kjøpers bank får prioritet etter ovennevnte heftelser.

Boligselgerforsikring Sammendrag av selgers egenerklæringsskjema:
- Tett avløp, tett sluk på badet som har blitt spylt av
- Tett sluk på badet som er blitt spylt opp, engangs tilfelle

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Budgiver må gjøre seg kjent med eiers egenerklæringsskjema før bud avgis. Kopi av egenerklæringsskjema ligger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligselgerforsikring er en forsikring for selger som er ment å dekke selgers ansvar etter avhendingsloven. Forsikringen har begrensninger i dekningsomfanget.

Boligkjøperforsikring EiendomsMegler 1 Dahl formidler boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes hos eiendomsmegler senest ved kontraktsignering og gir rett til advokathjelp inntil 5 år etter overtakelse. Forsikringen betales som del av oppgjøret ved boligkjøpet. PLUSS-dekningen fornyes årlig ved faktura fra HELP.
Egenandel kr 4 000 påløper ved takst, tvist eller 10 timer advokatbistand, avhengig av hva som kommer først. Meglerforetaket mottar kr 1 400 - 2 100 i kostnadsgodtgjørelse, avhengig av boligtype, samt et tillegg på kr 1 000 ved salg av PLUSS. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/ småbruk, er det kun forhold tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. Vi tar forbehold om pris- og vilkårsendringer. Hvis premien ikke er innbetalt ved overtakelse, vil avtalen bli kansellert. For fullstendig informasjon om dekning og vilkår, se help.no.

Egenerklæringkonsesjonsfrihet

Odelsrett
Det er ikke odel.

Boplikt
Det er ikke boplikt i kommunen.

Konsesjon
Det er ikke konsesjonsplikt.

Viktig informasjon Når du kjøper brukt eiendom er det viktig å ha riktige forventninger. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel.

Det er viktig at du setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Du anses å være kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om du har lest dokumentene eller ikke. Du oppfordres til å undersøke eiendommen nøye. Ta gjerne med en fagkyndig på visning, før bud inngis. Kjøper du eiendommen usett kan du ikke reklamere på forhold som du ville blitt kjent med ved visningen.

Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen.

Dersom du oppdager forhold du mener kan være mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger.

Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Ta kontakt med megler eller forsikringsselskapet straks du oppdager forhold du mener kan være en mangel.
Det er nye regler fra 01. januar 2022 - hva må du passe på som kjøper?
- Lese tilstandsrapport, eiendomsmeglers beskrivelse i salgsprospekteten og selgers egenerklæring nøye.
- Du kan ikke klage på forhold som du har
fått opplysninger om i tilstandsrapporten, i salgsoppgaven eller på andre måter.
- Se på tilstandsgrad og anslått utbedringskostnad for å danne deg et bilde av hva du må regne med av kostnader og eventuelle arbeider på boligen fremover. Husk at en anslått kostnad ikke er det samme som faktisk kostnad. Merk også at anslått utbedringskostnad bare er utbedring av konkrete avvik, etter den standarden som boligen har. Oppgradering til dagens standard kan koste mer. For eksempel å bytte fra gulvbelegg til parkett eller å etterisolere for bedre energibesparelse.
- Husk: Å kjøpe en brukt bolig er ikke det samme som å kjøpe en ny bolig. Gjør en vurdering av boligens alder, tilstand og type. I en eldre bolig, kan det være avvik som ikke er beskrevet, men som du ikke kan klage på til selger.

Vedlegg Tilstandsrapport
Selgers egenerklæring i forbindelse med
boligselgerforsikring

Opplysninger fra forretningsfører, inneholdende:
‐ Innkalling og protokoll til ordinær
generalforsamling
‐ Årsberetning, samt årsregnskap og budsjett
‐ Revisjonsberetning
‐ Vedtekter
‐ Husordensregler

Ligger som vedlegg i salgsoppgaven og
inneholder viktig informasjon om
eiendommen og må gjennomgås før bud
inngis.

Tinglyste heftelser

Seksjonering - Tinglyst dato 01.08.1989
SNR: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 740 / 40510

Skjønn - Tinglyst dato 18.07.1877
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Sammenslått med denne matrikkelenhet: - Tinglyst dato 07.08.1989
GNR 128 BNR 20, 37, 43, 44, 128, 138, 143 OG 160 GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Erklæring/avtale - Tinglyst dato 01.08.1989
PANTSETTELSESEKLÆRING RETTIGHETSHAVER: SAMEIET 2% AV OPPR KJØPESUM GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2018
Omnummerering ved kommuneendring

Omnummerering ved kommuneendring - Tinglyst dato 01.01.2020
Omnummerering ved kommuneendring

Vedlegg

Det tas forbehold om avvik på denne nettsiden. Se salgsoppgaven for komplett informasjon.

Interessenter forutsettes å sette seg nøye inn i alle opplysninger som fremgår av salgsoppgaven med vedlegg før eventuelt bud inngis på eiendommen.